Skip links

Ceruzka Sprout

  • Katalóg
Katalóg

Katalóg


Malá ceruzka s veľkým odkazom. Predstavte si, že namiesto toho, aby ste zahodili už vypísanú ceruzku si ju zasadíte a necháte z nej vyrásť niečo výnimočné, zábavné a k tomu aj chutné.

Otvoriť ponuku

Ceruzka Sprout

Malá ceruzka s veľkým odkazom.

Predstavte si, že namiesto toho, aby ste zahodili už vypísanú ceruzku si ju zasadíte a necháte z nej vyrásť niečo výnimočné, zábavné a k tomu aj chutné.

Sprout je vysoko kvalitná cédrová ceruzka s vodou aktivovanou tobolkou na špičke. Keď je kapsula osiva vystavená vlhkosti, začne degradovať, uvoľní semeno a v ceruzke Sprout začína jej klíčenie.

Každý jeden z nás, bez ohľadu na vek si môžeme ceruzku Sprout zasadiť a tešiť sa z toho, ako vidíme vznikať nový život v podobe novej rastlinky, ktorá môže slúžiť či už ako dekorácia do bytu alebo bylinka, ktorá podčiarkne chuť vaším skvelým jedlám.

Z marketingového hľadiska predstavuje ceruzka Sprout netradičnú pridanú hodnotu. Klientom nielenže pripomína marketingovú správu značky pri každom použití ceruzky, ale ak sa ju rozhodnú zasadiť, tak klienti si budú doslova pestovať vzťah s vašou spoločnosťou.

  • Ceruzka Sprout sa dá prispôsobiť gravírovaným logom alebo správou pre originálny spôsob podpory povedomia o vašej firme.
  • Trojsmerný benefit. Tento produkt je ideálny, pre klientov, firmy a životné prostredie.
  • Použite ceruzky Sprout pre zapojenie detí do nových ekologických projektov.
  • Ideálny reklamný predmet pre posilnenie ekologického zmýšľania vašej značky.

Predstavte si, že namiesto toho, aby ste zahodili už vypísanú ceruzku si ju zasadíte a necháte z nej vyrásť niečo výnimočné.  

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť