Skip links

Kozmetická taška

Kozmetická taška

Predstavujeme (nielen) kozmetickú tašku… vhodnú nie len do domácnosti, ale aj na cestovanie

Naše nové kozmetické tašky ukrývajú v sebe množstvo výhod:

  • Jednoduchosť – ako sa hovorí “V jednoduchosti je krása.” Naše kozmetické tašky nenesú žiadne prehnané farby či tvary. Odkaz na jednoduchý, zato pôsobivý dizajn.
  • Praktickosť – Či idete do práce, do školy alebo sa chystáte na dlhšiu cestu naše kozmetické tašky budú vašim verným spoločníkom.
  • Vlastný dizajn – vaša kozmetická taška môže byť rovnako jedinečná ako vy! Stačí si zvoliť svoje obľúbené farby a s radosťou na ňu aplikujeme logo vašej firmy.

Kozmetická taška je v rámci marketingu ideálny reklamný predmet určení pre ženské pohlavie. Firmám pomáha implementovať svoje logo do každodenného života žien a tak neustále upevňovať vzťah s vašimi klientkami, obchodnými partnerkami a zákazníčkami.

Uvádzate na trh nový produkt určený pre ženy? Naša kozmetická taška je ideálne riešenie pre jeho obal s logom vašej spoločnosti.

Ak sa vaša firma zameriava primárne na nežné pohlavie, použite kozmetickú tašku ako reklamný predmet, do ktorého zabalíte vaše produkty.

Potešte vaše zamestnankyne, zákazníčky alebo obchodné partnerky kozmetickou taškou s vašim logom vo forme darčekového predmetu.

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť