Skip links

Ochranné rúška

Ochranný respirátor FFP2

Rúško z bavlny (145g), vonkajšia a vnútorná vrstva 100% bavlna, uprostred netkaná textília, univerzálne jednofarebné rúško so šnúrkou, ktoré slúži, ako ochrana ostatných ľudí pri Vašom kašľaní alebo kýchaní, vhodné na opakované použitie, farba rúška biela alebo čierna.

Ochranné rúško na tvár je vhodné použiť, ak kašlete či kýchate a nechcete nakaziť iných alebo ak ste zdravý a bojíte sa nákazy.

Rúško z mikrovlákna 205g slúži, ako ochrana ostatných ľudí pri Vašom kašľaní alebo kýchaní, pričom Vás síce neochráni pred infekciou, ale posilní Vašu preventívnu hygienu, rúško je vhodné na opakované použitie.

Letné rúško – bezpečné, mäkké a pohodlné. Univerzálne filtračné rúško z netkanej textílie (90-100g/m2), ktoré je dezinfikované ozónom. Ideálne plní nároky na jednoduché nasadenie pri práci, prechádzke vonku či každodenné nákupy.

Vysoká priedušnosť umožňuje pohodlné dýchanie. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, bezpečné, mäkké a pohodlné a vďaka možnosti opakového použitia sa naše letné rúško stane vaším každodenným parťákom. Farba rúška (náhodná): biela, vínová, zelená, hnedá, čierna alebo béžová

Odprúčanie:

  • pred prvým použitím umyte mydlom a horúcou vodou, osušte pri izbovej teplote alebo ho operte v práčke pri teplote 40 stupňov, možné žehliť
  • s rúškom manipulujte chytením za šnúrky, nedotýkajte sa materiálu rúška
  • odporúča sa rúško používať do 30 minút, ak je mokré, malo by byť vymenené skôr
  • po použití vložte rúško do vrecka a nepoužívajte ho znova
  • po umytí/opratí ho môžete znova použiť

Chráňte seba a ostatných s našimi bavlnenými ochrannými rúškami.  

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť