Skip links

Ponožky SOXS

Ponožky Soxs

Povedzte zbohom chladným nohám!

Najteplejší dar na Zemi? Ponožky SOXS vás nielen zahrejú, ale píšu aj svoj príbeh lásky a tepla.

Už nikdy chladné nohy. Nie je to úžasná myšlienka?

Príroda vie, čo robí, a preto dala ovciam vlnu, ktorá je ideálna na udržanie tepla. S vlnenými ponožkami udržujete nohy v teple a pohodlí.

Ponožky SOXS z mäkkej vlny sú ideálne nielen pre domáce lenošenie k filmu, seriálu, či na pobehovanie po dome, ale aj na prechádzky po lese, do práce alebo na bežné každodenné nosenie.

Viete, čo je naozaj úžasné na vlnených ponožkách? Majú aj chladiaci účinok! Vlna má schopnosť regulácie teploty a hydratácie. Takže žiadne ďalšie spotené alebo prehriate nohy počas leta. S ponožkami SOXS vaše nohy zostanú v pohodlí, kdekoľvek vás cesta zavedie.

Kombinácia tradičnej novozélandskej ovčej vlny a modernej technológie umožňuje vyrobiť vlnené ponožky, ktoré na nohách nesvrbia. Niečo, čo by nám mnohé babičky mohli iba závidieť! Ponožky SOXS udržujú nohy teplé, prevzdušnené a dokonca regulujú aj vlhkosť. Ideálna kombinácia pre tých, ktorým sa nadmerne potia nohy.

Ponožky SOXS môžete nosiť doma ako náhradu za papuče, ale zároveň ich môžete použiť ako lyžiarske ponožky či módny doplnok do topánok.

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť