Skip links

Reklamné čelenky

Chodiaca praktická reklama

Reklamné darčeky ako firemné čelenky, sú malé chodiace marketingové kampane. Ľudia ich môžu cítiť, vidieť a používať každý deň a s väčšou pravdepodobnosťou si reklamný predmet vo vysokej kvalite s jasným účelom ponechajú.

V porovnaní s ostatnými reklamnými predmetmi, ako sú perá či hrnčeky, firemná čelenka je viac než nezvyčajná voľba reklamy a táto jedinečnosť bude mať úspech u vašich zamestnancov či klientov.

Zladíme sa

U nás máte na výber z množstva farieb, vzorov, materiálov. Takže reklamné čelenky budú vždy ladiť s vašou značkou.

Vaše logo, poslanie

Na reklamné čelenky aplikujeme vaše logo. Bude vždy na očiach.

Užitočné produkty sú vždy najlepšou formou reklamných predmetov, pretože zaisťujú, že ich používatelia budú v neustálom kontakte s vašou značkou.

Reklamné čelenky

Či už vaši zamestnanci alebo klienti sa rozhodnú nosiť firemné čelenky počas ranného behu, pri firemnom zápase vo futbale, alebo na prechádzku po horách, môžete si byť istý, že firemné čelenky uvidia mnohí z verejnosti, čím sa neustále zvyšuje expozícia vašej firmy, nehovoriac o tom, že počas letných mesiacov viacerí smerujú do zahraničia na dovolenku, kde vaša firma bude vystavená úplne novému trhu potenciálnych zákazníkov z celého sveta.

Ponúkame mnoho spôsobov, ako dokážeme reklamné čelenky prispôsobiť práve pre vašu firmu. Od výberu štýlu a farby, až po aplikovanie vášho dizajnu, zaručíme, aby čelenky vyhovovali vašim špeciálnym potrebám.

Firemné čelenky sú praktickou reklamou, ktorú budú môcť vaši zamestnanci a klienti využívať na dennej báze, čím sa zabezpečí maximálna miera expozície vašej značky.

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť